10/06/2019
Cultuur
1 foto
Video
03/11/2018
Ondernemen
1 foto
Video
Puro Vison brengt Spanje naar Gent.

Zondag 4 november is de Eskimohal niet alleen figuurlijk omgetoverd tot een groot Spaans dorp, door de aanwezige Spaanse deligatie brengt Puro Import van ondernemer Jurgen De Rijcke Spanje ook letterlijk naar Gent. Met Puro Vison wil het bedrijf de bezoekers laten proeven van "het beste wat Spanje te bieden heeft".

 

 
01/11/2018
Ondernemen
1 foto
Video
Welke wijk wordt de Wijste Kottee van Negenduust?

Het Gents Gazetje slaat de handen in elkaar met Negenduust en brengen jullie samen de wedstrijd De Wijste Kottee van Negenduust 2019! Een project ter bevordering van de sociale cohesie in de verschillende wijken van Gent.

25/10/2018
1 foto
Video
The Beast aangekomen op het Sint-Pietersplein

 Ja, het is zover.. ze zijn bezig.. En hij is er bijna.. allez.. toch halvelings..

Wie? Wat? Waar? Wel The Beast is gearriveerd, en net uit de doos. Nog met kreukels van het uitgepakt zijn.. maar klaar om de bezoekers in te pakken. Vanaf zaterdag 27 oktober (het begin van de herfstvakantie) kan iedereen hem een bezoekje brengen. Neen hij is niet gevaarlijk. Het is een gigantische opblaasbare dinosaurus.
 
16/09/2018
Actueel
1 foto
Video
Premier Michel bezoekt Gent

Gisteren was Premier Michel te gast in Gent, hij ging er de jaarbeurs openen. vooraf heeft Schepen Mathias de Clerq hem rondgeleid in Gent langs de pareltjes van onze stad. onderweg namen beiden de tijd om mensen en pers te woord te staan, een selfie te laten nemen, en uiteraard leuke te adresjes bezoeken.....

23/07/2018
Cultuur
1 foto
Video
Vrouwelijke stroppendragers
 Een traditie is misschien ingezet! Nu voor het eerst de vrouwelijke Stroppenstoet.. 
Feestleider van de Korenmarkt Tineke De Ryck wou dit al lang, en had het zich al een tijd voorgenomen..  deze Gentse Feesten was het moment.. na overleg, hier en daar polsen.. werd het voornemen gerealiseerd.
 
21/07/2018
Actueel
1 foto
Video
Commandopost Gentse Feesten

 Deze morgen even een kort bezoekje mogen brengen aan de commandopost van waaruit de Gentse Feesten bewaakt worden...... Het geeft een veilig gevoel te weten dat zoveel mensen zich dagelijks (en 's nachts) zich inzetten om ons zonder problemen te laten feesten....

Hartelijk dank aan iedereen!
01/04/2018
Ondernemen
1 foto
Video
Het Gents Gazetje op bezoek bij HD Energy.

Human Districts huurt daken van particulieren en bedrijven om hierop zonnepanelen te leggen. Hierbij doet het bedrijf zowel de financiering als de verkeringen en onderhoud. In ruil krijgen de dakeigenaren tot 20 procent korting op hun energiefactuur en een vaste vergoeding. Bovendien kan je na enkele jaren de volledige installatie overkopen.