Reporters

Brecht Van de Walle: de initiatiefnemer/en oprichter van Het Gents Gazetje, een jonge (twintiger) en enthousiaste Gentenaar. Hij doet de algemene werking van Het Gents Gazetje, is het aanspreekpunt op communicatief vlak en doet het administratief geregel. Brecht legt graag het accent op de ondernemers, jonge & en gevestigde waarden in Gent en omstreken. Hij heeft een andere invalshoek dan zijn medewerkers, door zijn jeugd en vingerspitz-gevoel met de sociale media. Hij heeft interesse in het dagelijkse nieuws en tussen zijn studies/stages ging hij geregeld op interview. Waar hij als 15-jarige in 2013 vol enthousiasme is begonnen aan het verhaal van Het Gents Gazetje, is hij nu trotse ondernemer geworden die zijn dromen wil verwezenlijken. Zo droomde hij al jaren van een gedrukte versie van Het Gents Gazetje en op 21 juni wordt dit eindelijk aan het grote publiek voorgesteld!

 

Ronny De Keukeleire: met zijn camera is hij geregeld op pad om uitgebreide reportages te maken over uiteenlopende zaken, zijn roots zijn Ledeberg, hij houdt van carnaval tot voetbal. Ronny staat ook Brecht bij in geval van audiovisuele problemen..

 

Clement Van Nuffel, Heidi De Meulemeester, Inge Vermeulen, Luc D'Hollander, Eline Nuyttens, Zoë Fortie, Balder Deschildre, Thomas Janssens en vele andere vrijwilligers vervolledigen de ploeg reporters. Nieuwe of extra kandidaten zijn altijd welkom!

 

Jurgen De Rijcke : Naast Brecht en de reporters hebben we de linkerhand van Brecht, Jurgen De Rijcke, die met zijn jarenlange ervaring als ondernemer Brecht bijstaat met raad en daad.

Leen Antheunis: Werkt als rechterhand samen met Jurgen en Brecht aan alles achter de schermen, administratief en organisatorisch, en zal ook af en toe als reporter te vinden zijn in onze prachtige stad.

 

De verschillende reporters zijn soms alleen, of per twee of met zijn allen terug te vinden in Gent. Deze ploeg werkt met plezier in Gent en omstreken, is gewaardeerd en hun diversiteit wordt door ieder gesmaakt.